Bertram 54 info@masseur-uithoorn.nl 0297-563811

Zwangerschapsmassage Amstelveen

Zwangerschapsmassage in de omgeving Amstelveen

Bent u op zoek naar een praktijk in Amstelveen en omstreken waar u terecht kunt voor een zwangerschapsmassage? Dan bent u bij Sportmassage Uithoorn goed terecht gekomen! Wij zijn twee ervaren masseurs die diverse opleidingen hebben gevolgd betreffende massages en shiatsu. Zowel sporters als niet-sporters kunnen bij ons terecht!

Zwangerschapsmassage AmstelveenGeniet van een heerlijke stoelmassage

Wij bieden diverse massages aan in Uithoorn. Dus zoekt u naar mogelijkheden voor een zwangerschapsmassage in Amstelveen of omstreken, dan zijn wij goed bereikbaar! Zit u niet helemaal lekker in uw vel vanwege de zwangerschap of zitten uw spieren vast? Dan kan een heerlijke stoelmassage u helpen om weer te ontspannen. Een stoelmassage is uitermate geschikt voor zwangere vrouwen, omdat de buik niet in de weg zit. Ook is de kans groot dat u last heeft van uw onderrug/bekken en schouders en/of nek. Met een stoelmassage kunt u rustig achterover leunen en hoeft u niet op uw buik te liggen. Deze behandeling duurt 30 minuten en wanneer u de deur uitloopt, zult u zich weer heerlijk ontspannen voelen!

Een afspraak maken?

Naast stoelmassages, bieden wij ook sportmassages en shiatsu aan. Shiatsu is een Japanse techniek waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van de duimen om druk uit te oefenen. Hier vertellen wij u graag meer over. Neem dus gerust contact met ons op wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden of wanneer u een afspraak wilt inplannen. Wij werken elke werkdag en zijn uitsluitend of afspraak beschikbaar.

   Contact     Afspraak maken