Bertram 54 info@masseur-uithoorn.nl 0297-563811

Shiatsu massage Amstelveen

Shiatsu massage in de omgeving Amstelveen

Van harte welkom bij Sportmassage Uithoorn! U bent op zoek naar mogelijkheden voor een shiatsu massage in Amstelveen of omstreken? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Deze massagepraktijk in Uithoorn is opgericht door twee ervaren masseurs, Simone Wijnberg en Olle den Boer. Zij hebben beiden diverse opleidingen gevolgd voor onder andere stoelmassages, sportmassages en shiatsu. Samen werken zij in hun eigen praktijk te Uithoorn, die tevens goed bereikbaar is vanuit Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht en Abcoude. Dus wilt u een shiatsu massage nemen in Amstelveen of omstreken, maak dan nu een afspraak en laat u verrassen door de positieve effecten.

Shiatsu massage AmstelveenDe voordelen van shiatsu

Shiatsu is een Japanse massagetechniek waarbij er op specifieke delen van het lichaam druk wordt uitgeoefend met de duimen. Het corrigeert de balans van het lichaam en verbetert uw gezondheid. Het kan zowel ontspannend als vitaliserend werken wanneer u last heeft van:

  • Spanningshoofdpijn of migraine
  • Doorbloedingsproblemen
  • Frozen shoulder
  • Spijsverteringsproblemen
  • Spier- en gewrichtsklachten zoals stijfheid

Ervaar zelf de voordelen

Kortom, een shiatsu massage bij ons in Amstelveen kan helpen om diverse klachten te verlichten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook puur voor de ontspanning van deze massage genieten. Zo is het mogelijk om uw eigen muziek mee te brengen om totale ontspanning te creëren. Tevens kunt u ervoor kiezen om de behandeling te combineren met een sportmassage. U zult absoluut weer helemaal ontspannen de deur uitlopen! Wilt u graag zelf een shiatsu massage ervaren en woont u in Amstelveen of omstreken? Maak dan nu een afspraak bij Sportmassage Uithoorn door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Afspraak maken